Home > Innovatest, Innowastion en Plus Starren winnen Maastricht Awards 2018

Innovatest, Innowastion en Plus Starren winnen Maastricht Awards 2018

nov 30, 2018 | Maregio

Onder grote belangstelling zijn donderdagavond de Maastricht Awards 2018 uitgereikt in Dormio Resorts Maastricht.


Onder grote belangstelling zijn donderdagavond de Maastricht Awards 2018 uitgereikt in Dormio Resorts Maastricht.

Met deze prijzen wordt onderscheidend ondernemerschap zichtbaar gemaakt en waardering uitgesproken voor de vele ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats. Tijdens de zevende editie waren er drie prijzen te vergeven; per Award werden drie bedrijven genomineerd. Innovatest is winnaar van de Rabo Made in Maastricht Award en Plus Starren mag met de Immens MVO Award Maastricht en Heuvelland naar huis. De Maastricht Student Entrepreneur Award is gewonnen door Innowastion voor het product Pieke Broodbier. Deze laatste prijs is nieuw en opgezet in samenwerking met Maastricht University, Zuyd Hogeschool, Leeuwenborgh en Arcus.

“De negen genomineerden en uiteindelijke drie winnaars laten nog maar eens zien dat onze stad en regio barst van het talent en innovatief ondernemerschap. Daar mogen we met zijn allen bijzonder trots op zijn,” aldus Vivianne Heijnen, wethouder economie van de gemeente Maastricht.

Over de Maastricht Awards

Met de Maastricht Awards spreekt de stad sinds 2012 haar waardering uit voor de vele ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats óf die in 2018 aan een van de Maastrichtse onderwijsinstellingen studeren of hebben gestudeerd. Maastricht Awards maakt onderscheidend ondernemerschap zichtbaar en zet excellente ondernemers in de schijnwerpers. Inmiddels is het event uitgegroeid tot een initiatief vóór en dóór ondernemers, met als kartrekkers de gemeente Maastricht en vertegenwoordigers vanuit de maakindustrie, de diensten- en de vrijetijdssector. De Maastricht Awards wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdpartner Rabobank Maastricht en Omstreken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.maastrichtawards.nl