Home > Hans de Boer als spreker op Limburg Leads

Hans de Boer als spreker op Limburg Leads

dec 11, 2018 | Maregio

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is op 15 mei 2019 aanwezig als spreker op het congres van LWV tijdens Limburg Leads in MECC Maastricht.


Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is op 15 mei 2019 aanwezig als spreker op het congres van LWV tijdens Limburg Leads in MECC Maastricht.

De missie die Hans de Boer voor ogen heeft, is het inspireren van ondernemers en werkgevers inzake circulariteit en duurzaamheid. Bedrijven moeten nu naast hun economische doelstellingen, ook rekening houden met mens en milieu.

“Wij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Van de AEX-bedrijven tot familiebedrijven, het MKB en jonge ondernemingen. Met als doel ruimte voor ondernemerschap. Zodat Nederland wereldwijd herkend wordt als duurzame en welvarende economie. En wij als VNO-NCW merken dat bedrijven graag willen omschakelen, maar nog niet goed weten hoe. Daarom is het belangrijk om aanwezig te zijn op Limburg Leads, dat twee dagen lang dé kennishub is in de Euregio rond het thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent.”

Limburg Leads is op 15 & 16 mei 2019 de plaats waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten, van elkaar leren en goede zaken met elkaar doen. Meer informatie kunt u vinden op de website www.limburgleads.com .