Home > Eerste sprekers Limburg Leads bekend

Eerste sprekers Limburg Leads bekend

jan 3, 2019 | Maregio

Limburg Leads heeft de eerste vijf namen bekendgemaakt van de vele sprekers die op 15 & 16 mei in MECC Maastricht in verschillende sessies hun kennis en visie zullen delen.


Limburg Leads heeft de eerste vijf namen bekendgemaakt van de vele sprekers die op 15 & 16 mei in MECC Maastricht in verschillende sessies hun kennis en visie zullen delen.

Het LIOF, LWV, MKB-Limburg, Provincie Limburg, WijLimburg en Brightlands bieden deze dagen samen met Limburg Leads een platform aan diverse ondernemers, kennisinstellingen en overheden uit de Euregio om nieuwe verbindingen te maken en actuele kennis te delen. Twee dagen lang zal MECC Maastricht fungeren als dé kennishub in de Euregio rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers houden er boeiende presentaties en ook zullen er diverse workshops, paneldiscussies en masterclasses worden georganiseerd. Volop gelegenheid om waardevolle kennis te delen.

Line-up

Eerste spreker is Gerard Vaandrager directeur external relations bij het World Trade Centre. Hij verzorgt een inspirerende lezing met de titel “Take your business to the next level”. Jan-Paul Rutten – vrije brouwer van de Gulpener Bierbrouwerij – , deelt zijn kennis en visie voor wat betreft het genereren van omzet door middel van een duurzame strategie. Marco Coninx, ondernemer,  Amazon-expert en auteur van ‘Verover Europa via Amazon ‘, licht toe waarom vooral juiste timing veel geld kan besparen. En dan is er Rob de Groot, ondernemer en marketingspecialist. In zijn sessie bespreekt hij waarom aandacht voor bestaande afnemers belangrijker is dan de focus op nieuwe klanten. Laatste gast van de eerste vijf sprekers is Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW. Hij gaat uitleggen op welke manier Nederland zich wereldwijd beter zou kunnen profileren als duurzame en welvarende economie.

De komende maanden wordt het volledige sprekersprogramma bekend gemaakt.

Limburg Leads is op 15 & 16 mei 2019 dé plek waar toonaangevende ondernemers, experts en beleidsmakers elkaar ontmoeten. Waar zij van elkaar leren en goede zaken met elkaar doen. Meer informatie vindt u op de website www.limburgleads.com.