Home > Tweede huizen kijken tijdens Second Home Beurs in het MECC in Maastricht

Tweede huizen kijken tijdens Second Home Beurs in het MECC in Maastricht

jan 25, 2019 | Maregio

In navolging op het succes van vorig jaar, wordt zaterdag 26 en zondag 27 januari a.s. de tweede editie van de Second Home Beurs georganiseerd in het MECC in Maastricht.


In navolging op het succes van vorig jaar, wordt zaterdag 26 en zondag 27 januari a.s. de tweede editie van de Second Home Beurs georganiseerd in het MECC in Maastricht.

Tijdens de Second Home Beurs kunnen geïnteresseerden in een vakantiehuis in binnen- of buitenland zich laten inspireren en informeren over alles wat met de aankoop van een tweede huis te maken heeft.

Tom van den Brink, exhibition manager: “Vorig jaar hebben we voor het eerst een speciale editie in Maastricht gehouden. Uit ons onderzoek bleek dat veel mensen in de regio geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een tweede woning. Vorig jaar was, met meer dan 2500 bezoekers, een groot succes. Dit jaar organiseren wij een tweede exclusieve editie. Met meer dan 60 exposanten en een huizenaanbod uit 15 verschillende landen, zoals Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Bonaire, is het aanbod met recht uitgebreid te noemen”.

Bezoekers van de beurs kunnen gratis deelnemen aan diverse seminars op het gebied van aankoop, financiering en verhuur. Daarnaast zijn er volop deskundige adviseurs aanwezig die de bezoeker alles kunnen vertellen over wat er bij de aankoop van een tweede woning komt kijken.

Iedereen die van een vakantiehuis in binnen- of buitenland droomt, of wil investeren in een tweede woning met een aantrekkelijk rendement, is op de Second Home Beurs in Maastricht aankomend weekend op het goede adres.

Openingstijden:

Zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019, 10.00 tot 17.00 uur

Bezoekers besparen 5 euro wanneer ze vooraf online registreren  via www.secondhome.nl/maastricht