Home > Limburg Leads biedt belangrijk podium voor startups

Limburg Leads biedt belangrijk podium voor startups

jan 28, 2019 | Maregio

Het aantal startups in Limburg stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komt men kijken naar de nieuwe initiatieven in de verschillende incubatoren.


Het aantal startups in Limburg stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komt men kijken naar de nieuwe initiatieven in de verschillende incubatoren.

Om al die vibes in goede banen te leiden en vooral om de startups een fastlane te bezorgen werd Limburg Startup (LSU) opgericht. Tijdens Limburg Leads zal Limburg Startup zich op een eigen plein presenteren met aansprekende startups.

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startupinitiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Door alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar te verbinden, geeft LSU een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten ze het ondernemerschap in de regio groeien. “Starten doe je niet alleen, maar samen met andere partners, collega ondernemers en organisaties”: aldus Marc Beenders van Limburg Start Up. “LSU geeft op Limburg Leads een blik achter de schermen van de 9 verschillende incubatoren in Belgisch Limburg. En in onze lezing geven we een overzicht van het startup-aanbod.”

Kennishub

Op Limburg Leads wordt een platform geboden voor ondernemers, bestuurders en experts uit de Euregio met als doel het samenbrengen om vooral nieuwe verbindingen mogelijk te maken en actuele kennis te delen.

Het grote businessevent Limburg Leads is op 15 & 16 mei 2019 in MECC Maastricht de kennishub rond actuele thema’s zoals circulariteit en duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Kennisoverdracht gebeurt middels de verschillende presentaties met inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers, workshops, paneldiscussies en masterclasses.

Limburg Leads vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019 in MECC Maastricht. Meer informatie kunt u vinden op de website www.limburgleads.com .