Home > Maastricht Convention Bureau breidt uit

Maastricht Convention Bureau breidt uit

mei 3, 2019 | Maregio

Huiskamer De Groote Sociëteit treedt toe als nieuwe partner Maastricht Convention Bureau.


Huiskamer De Groote Sociëteit treedt toe als nieuwe partner Maastricht Convention Bureau.

Huiskamer De Groote Sociëteit ligt midden in het kloppend hart van Maastricht aan het Vrijthof. Het is een prachtige monumentaal pand uit 1763 met stijlvolle 19e eeuwse zalen die verhuurd worden voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties en jubilea.

Daniel Straver, locatie directeur Huiskamer De Groote Sociëteit: “Dit prachtige gebouw op een unieke locatie biedt voldoende ruimte om nieuwe activiteiten te ontplooien. Denk aan bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties, private dining en jubilea. Voor dit alles is Huiskamer De Groote Sociëteit een uitstekende locatie. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is een mooie stap om onze diensten en faciliteiten zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten”.

Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau: “Wij zijn erg blij met de toetreding van Huiskamer De Groote Sociëteit als nieuwe partner. Deze uitbreiding betekent dat wij als convention bureau wederom een unieke en authentieke locatie aan ons regionaal netwerk hebben toegevoegd. Hierdoor kunnen wij, dankzij onze uitgebreide portefeuille van unieke locaties, zakelijke cliënten nog beter van dienst zijn als congres community. Samen met onze partners zetten wij de regio Maastricht immers als toonaangevende congresbestemming op de kaart”.