Home > Lezing Jelle Hermus: Leven met wind mee

Lezing Jelle Hermus: Leven met wind mee

jun 29, 2019 | Maregio

Het nieuwe boek van Jelle Hermus : Leven met wind mee, verscheen deze maand. Van zijn eerste boek Steeds Leuker zijn inmiddels 50.000 exemplaren verkocht.

Het nieuwe boek van Jelle Hermus : Leven met wind mee, verscheen deze maand. Van zijn eerste boek Steeds Leuker zijn inmiddels 50.000 exemplaren verkocht.

Zondag 30 juni om 16.00 uur komt hij in boekhandel Dominicanen een korte lezing geven, een Q&A en is er tijd voor signeren en free hugs zoals hij altijd doet.

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In “Leven met wind mee’ laat bestsellerauteur Jelle Hermus op een verfrissende manier zien hoe we kunnen leven met minder drama en meer rust in ons hoofd. Hij leert ons dat gedachten de oorzaak zijn van bijna al onze problemen. Als we onze gedachten minder serieus nemen, kunnen we onze problemen een stuk minder ellendig maken.

Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.

Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

“Leven met wind mee’ is een gids vol met praktische tips en rake metaforen die we gewend zijn van Jelle Hermus. Ontdek hoe je stopt met piekeren, meer mindfulness ontwikkelt en leert leven met wind mee.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’