Home > Rianne Letschert (UM) in finale verkiezing Topvrouw van het Jaar 2019

Rianne Letschert (UM) in finale verkiezing Topvrouw van het Jaar 2019

jul 19, 2019 | Maregio

De finalisten voor de titel Topvrouw van het jaar 2019 zijn bekend.

De finalisten voor de titel Topvrouw van het jaar 2019 zijn bekend.

De drie kanshebbers op deze titel zijn:

Rianne Letschert, Rector Magnificus Maastricht University, member of the Executive Board , Agnes Koops, Lid van de Raad van Bestuur van PwC en voorzitter van PwC Accountants N.V., Daphne de Kluis, CEO of Commercial Banking, part of Executive Committee ABN AMRO.

Feestelijke verkiezingsavond met diner

De winnares van de prestigieuze titel Topvrouw van het jaar wordt op 26 september a.s. bekend gemaakt in het bijzijn van 300 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en overheid. Deze feestelijke bijeenkomst vindt plaats in Undercurrent in Amsterdam. Het thema ”Don’t mind the gap” loopt als een rode draad door het programma heen en Mona Keijzer, Staatssecretaris Ministerie Economische Zaken en Klimaat, is bereid gevonden als keynote speaker haar licht over dit thema te laten schijnen.

Jury

Naast Jet Bussemaker bestaat de jury dit jaar uit Eugenie van Wiechen (Algemeen Directeur FGD Media Groep en Topvrouw van het jaar 2018) Ingrid de Graaf (Lid Raad van Bestuur ASR en Topvrouw van het jaar 2017), Jacques van den Broek (CEO Randstad Holding) en Eelco Hoekstra (CEO Vopak)

Stichting Topvrouw van het jaar

De jaarlijkse verkiezing van de Topvrouw van het jaar heeft als doel een platform te creëren waarop vrouwelijke directieleden in Nederlandse bedrijven en organisaties aandacht krijgen, zichtbaar zijn en daarmee een functie als rolmodel kunnen vervullen. De stichting Topvrouw van het jaar is verantwoordelijk voor de jaarlijkse verkiezing. De stichting heeft een Raad van Toezicht waarin zitting hebben: Danielle Schuur, Partner Interim Executive at EdelenbosHessels Executive Partners (voorzitter), Manon van Beek, Bestuursvoorzitter TenneT, Thessa Menssen, commissaries PostNL en FMO, en Yelly Weidenaar, Directeur Stichting Talent naar de Top.