Home > Kookboekenweek: Nijntje proeverij van chef-kok Samuel Levie

Kookboekenweek: Nijntje proeverij van chef-kok Samuel Levie

nov 12, 2019 | Maregio

Komt u ook naar de Nijntje proeverij van chef-kok Samuel Levie? Zondag 17 november om 12.15 uur bent u welkom bij Boekhandel Dominicanen.

Komt u ook naar de Nijntje proeverij van chef-kok Samuel Levie? Zondag 17 november om 12.15 uur bent u welkom bij Boekhandel Dominicanen.

Proef verschillende hapjes uit het nieuwe nijntje kookboek ‘eten met nijntje’ en doe mee aan nijntjes grote groenten quiz. Na het proeverijtje kunt u eventueel een exemplaar van ‘eten met nijntje’ persoonlijk laten signeren door Samuel.

Eten met Nijntje

Nijntje is dol op eten! In vijf korte verhalen neemt ze je mee op ontdekkingstocht. Zo neemt ze een kijkje in de moestuin en in de boomgaard. Ook leert ze dat de koe melk geeft, waarvan weer kaas gemaakt kan worden. Samuel Levie, chef-kok én vader, bedacht speciaal bij deze verhalen 40 nieuwe recepten voor de allerkleinsten. Eenvoudig, gezond, voornamelijk vegetarisch en vooral erg lekker. De recepten in dit kookboek zijn voor de hele familie, maar bij uitstek geschikt voor dreumesen, peuters en kleuters. Hoe maak je groenten tot hun lievelingseten? Hoe verleid je ze tot het proberen van nieuwe smaken? Een lees- en kookboek vol inspiratie voor het hele gezin.

Over Samuel Levie

Samuel Levie is worstenmaker bij Brandt & Levie, co-founder van Food Cabinet, columnist bij o.a. Het Parool en Jamie Magazine en chefkok. Hij is oprichter van de Youth Food Movement (nu Slow Food Youth Network) en het Food Film Festival. Hij stond in de Duurzame Jonge 100 (2013), Trouw Duurzame 100 (2016) en de food 100 (2017). Hij is afgestudeerd op Sustainable Food Production aan de Universiteit van Amsterdam.