Home > Welke damestas is geschikt voor het werk?

Welke damestas is geschikt voor het werk?

okt 8, 2021 | Maregio

Wanneer je naar je werk een goede tas wilt hebben moet je gewoon eens op zoek gaan naar een hele goede damestas. Natuurlijk wel eentje waarbij je ook echt alles kwijt kan. Misschien moet je wel een laptop mee nemen, maar ook je lunch moet er wel in passen. 

Een Burkely tas voor het werk

Burkely heeft ontzettend veel verschillende tassen. Deze zijn dan ook allemaal kwalitatief goed en heeft er zelfs kleine lederwaren artikelen bij zodat je een mooi geheel hebt. Burkely heeft ieder seizoen wel weer nieuwe tassen die op de markt komen. Het assortiment is ontzettend groot. Je kunt denken aan laptop tassen, schoudertassen, handtassen, shoppers, schooltassen, maar ook portemonnees. De laptoptassen van Burkely zijn heel erg handig in gebruik. Ze zijn tijdloos, stoer, vintage randje en kunnen bij een klassieke outfit, maar ook zeker bij een casual outfit. De prijzen van de Burkely tassen en portemonnees zijn scherp. Misschien is de Burkely tas wel wat je dan voor je werk zoekt?

De Handtas dames is toch een veel voorkomende tas voor het werk

Veel dames die naar hun werk gaan hebben een handtas mee, en eigenlijk is dat ook niet zo raar. Of je nu naar je werk gaat of lekker shoppen, een handtas voor dames is onmisbaar. De handtassen zijn erin zo ontzettend veel verschillende vormen, maten en design dat er altijd eentje bij zit die je geschikt vindt voor je werk. Natuurlijk is het wel heel erg handig om te weten wat jij zoal meeneemt naar je werk en dat je dat ook kwijt kan in die tas. Niets is erger dan een te grote of te kleine tas te hebben. En natuurlijk omdat je graag wilt dat de handtas dames ook een beetje mee gaat met de modetrends wil je wel een tas die daar dan ook goed bij past. Een damestas scoren is natuurlijk nog het meest mooi als je dat vanuit een sale kan doen. De vrouw heeft toch een soort van tassen tic?

Is de schoudertas handig voor het werk

Wanneer je op de fiets naar je werk moet of met het openbaar vervoer is een schoudertas heel erg handig. Je kunt hem dan om je nek slaan en hoef je ook zeker niet bang te zijn dat ze die zo even van je afpakken. Wanneer je met het openbaar vervoer gaat kan je er altijd lekker een extra boek in doen zodat je in de bus of trein nog even lekker kan lezen. De schoudertas dames is er in allerlei kleuren en modellen. Maar bijna elke dame heeft wel een zwarte schoudertas. Dit komt eenvoudig omdat zwart overal bij past. Wanneer je de tas ook gebruikt voor naar je werk is de zwarte schoudertas ook erg geschikt. Niet alleen omdat je die overal bij kan dragen maar ook voor elke gelegenheid. Zelfs wanneer je een zakelijke afspraak hebt. De schoudertas wordt ook veel gebruikt