Noppies

Noppies is een Kledingwinkel gelegen aan Kesselskade 54 in Maastricht.

Meer informatie over Noppies in Maastricht

In de tekst wordt de nieuwe Noppies Maternity Essentials collectie geïntroduceerd, met onder andere 50% korting op geselecteerde baby-, kinder- en positiekleding. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar, zoals denims & bottoms, lingerie, lounge- & nightwear, seamless, postpartum & nursing en tops & dresses. Er is ook een speciale collectie jassen voor jongens en meisjes. Daarnaast is er ook een nieuwe collectie genaamd Noppies Baby. Er wordt informatie gegeven over slaapzakken, de missie en duurzaamheid van het bedrijf, en informatie over trimesters en clever care. Het bedrijf heeft een klantenservice die bereikbaar is op werkdagen van 9.00-17.00 uur en zowel Nederlands als Engels spreekt. Tot slot wordt er aangeraden om een account aan te maken voor verschillende voordelen.

Wil je weten wat Noppies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noppies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noppies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noppies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Noppies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noppies

Bezoekers bekeken ook