O-I Manufacturing Netherlands B.V.

O-I Manufacturing Netherlands B.V. is een Glasfabrikant gelegen aan Nieuweweg 25 in Maastricht.

Meer informatie over O-I Manufacturing Netherlands B.V. in Maastricht

In de tekst wordt gesproken over verschillende soorten verpakkingen voor dranken en voedsel. Voor wijn wordt een fles beschreven met een opvallend ontwerp en een aangepast merkteken. Voor sterke drank wordt gesproken over een ontwerp met een dikke glazen bodem dat de kwaliteit van het handgemaakte product benadrukt. Voor niet-alcoholische dranken wordt een cilindrische fles beschreven met een groot labelpaneel. Voor voedsel wordt een pot beschreven met een ontwerp geïnspireerd op de vorm van een honingraat. Voor bier wordt gesproken over een elegante fles van zwart glas met een decoratie in art-nouveaustijl. Verder wordt er informatie gegeven over het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf en de recente ontwikkelingen.

Wil je weten wat O-I Manufacturing Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van O-I Manufacturing Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij O-I Manufacturing Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je O-I Manufacturing Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar O-I Manufacturing Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. O-I Manufacturing Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook