OK Maasticht Bergerstraat

OK Maasticht Bergerstraat is een Tankstation gelegen aan Bergerstraat 11 in Maastricht.

Meer informatie over OK Maasticht Bergerstraat in Maastricht

Bij OK in Maastricht kunt u terecht voor verschillende brandstoffen, zoals Euro 95, SuperPlus 98 Pure en X-Drive Diesel. Het tankstation is gevestigd aan de Verlengde Poolseweg 32. Voor tankpassen kunt u contact opnemen via het e-mailadres tankpassen@ok.nl en voor informatie over tankstations kunt u mailen naar info@shoppoint.nl. Het hoofdkantoor van OK Nederland is gevestigd aan de Weth. Buitenhuisstraat 7 in Staphorst. De openingstijden en verdere faciliteiten van het OK tankstation in Maastricht worden niet vermeld in de tekst. De bedrijfsgegevens van OK zijn: IBAN NL45ABNA0256721696, BIC ABNA NL 2A, KvK Breda 64607712 en BTW NL 855741958B01.

Wil je weten wat OK Maasticht Bergerstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OK Maasticht Bergerstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OK Maasticht Bergerstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OK Maasticht Bergerstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar OK Maasticht Bergerstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OK Maasticht Bergerstraat

Bezoekers bekeken ook