Olympus Maastricht

Olympus Maastricht is een Boksclub gelegen aan Heerderdwarsstraat 29D in Maastricht.

Meer informatie over Olympus Maastricht in Maastricht

Olympus Boxing biedt verschillende trainingsdagen aan voor jeugd, nieuwelingen, recreanten, wedstrijdvechters en ervaren recreanten. Ze nodigen mensen uit om zich aan te melden voor een proefles. Tijdens de vakantieperiode wordt er doorgetraind, behalve voor de jeugdgroep. Ook is er een nieuwjaarswens geplaatst waarin ze iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen. Vanwege de strengere coronamaatregelen is het niet mogelijk om binnen te trainen, maar er worden online activiteiten georganiseerd om leden bezig te houden. Het bestuur blijft bereikbaar via mail, app en telefoon. De contactgegevens van Olympus Boxing zijn: 0627530199, Heerderdwarsstraat 29b, Maastricht, info@olympusboxing.nl.

Wil je weten wat Olympus Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olympus Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olympus Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olympus Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Olympus Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olympus Maastricht

Bezoekers bekeken ook