onderdenotenboom

onderdenotenboom is een Speelgoedwinkel gelegen aan Pletzersstraat 39 in Maastricht.

Meer informatie over onderdenotenboom in Maastricht

In deze tekst wordt beschreven hoe een persoon houten kinderspeelgoed restaureert en verkoopt. Het speelgoed is gerestaureerd en bijna niet van nieuw te onderscheiden. De persoon begon met het restaureren van houten speelgoed toen haar kinderen klein waren. Ze maakte zelf puzzels, lampjes en kinderkleding. Ze vindt het zonde dat er zoveel speelgoed wordt weggegooid en knapt daarom houten speelgoed op dat ze op markten vindt. Het houten speelgoed is duurzaam en stimuleert de creativiteit van kinderen. Naast speelgoed vindt ze ook mooie poppen en knuffels die ze niet kan laten liggen. Ook breit ze unieke kinderkleding. Het contactgegevens van de persoon worden ook vermeld.

Wil je weten wat onderdenotenboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van onderdenotenboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij onderdenotenboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je onderdenotenboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar onderdenotenboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. onderdenotenboom

Bezoekers bekeken ook