Onderwater Sport Club 't Piepke

Onderwater Sport Club 't Piepke is een Duikclub gelegen aan Bezoekadres, Discusworp 4 in Maastricht.

Meer informatie over Onderwater Sport Club 't Piepke in Maastricht

In Maastricht is er een duikvereniging gevestigd waar je een gratis proefles kunt aanvragen om het duiken te ervaren. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de vereniging. Daarnaast kun je lid worden van de duikvereniging door je aan te melden. De vereniging traint in zwembad De Geusselt en duikt ook in grindgaten en steengroeven in de omgeving, evenals andere duiklocaties in binnen- en buitenland. Er worden verschillende opleidingen aangeboden, zoals de 1 sters, 2 sters en 3 sters opleiding. Proeflessen worden verzorgd en de benodigde materialen worden kosteloos ter beschikking gesteld. Iedereen, inclusief mensen met een duikbrevet, is welkom bij de duikvereniging.

Wil je weten wat Onderwater Sport Club 't Piepke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onderwater Sport Club 't Piepke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onderwater Sport Club 't Piepke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwater Sport Club 't Piepke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Onderwater Sport Club 't Piepke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onderwater Sport Club ’t Piepke

Bezoekers bekeken ook