Onderzoek FNV bij Daelzicht

Uit een onderzoek van FNV Zorg & Welzijn bij Daelzicht, een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, zijn misstanden naar voren zijn gekomen.
Dit onderzoek is samen met de vakbondsgroep FNV gehouden onder al het personeel van deze zorginstelling. De Ondernemingsraad en een aantal medewerkers hadden hun vertrouwen in het bestuur al eerder opgezegd. Het managementteam kwam later ook tot deze conclusie. Karim Skalli van FNV Zorg & Welzijn zegt hierover: “De Ondernemingsraad, medewerkers en het managementteam zagen de Raad van Bestuur de mistanden niet oplossen. We starten nu een grootschalig onderzoek met als doel de vele problemen voor de werknemers en cliënten op te lossen, zodat er ook eindelijk een sociaal beleid binnen Daelzicht gaat komen.”

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.