Oodles of Noodles

Oodles of Noodles is een Noedelwinkel gelegen aan Tongersestraat 13 in Maastricht.

Meer informatie over Oodles of Noodles in Maastricht

Oodles of Noodles is een restaurant gevestigd in Maastricht, Nederland. Ze bieden een verscheidenheid aan noedelgerechten, zoals knapperige flensjes met noedels, Chinese noedelsoepen, Ramen noedelsoepen en Dan dan men. Ze serveren ook zelfgemaakte gyoza en dipping saus, evenals verfrissende Japanse lekkernijen, zoals Mochi. Als je van noedels houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan Oodles of Noodles. Je kunt ze persoonlijk bezoeken op Tongersestraat 13 in Maastricht, of contact met ze opnemen via e-mail (hello@oodlesofnoodles.nl) of telefoon (06 24 66 07 02). Het restaurant is geopend op bepaalde dagen en tijden, waarbij de openingstijden kunnen variëren. Ze accepteren geen reserveringen en zijn gesloten op weekdagen in de middag van 14:30 tot 17:00.

Wil je weten wat Oodles of Noodles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oodles of Noodles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oodles of Noodles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oodles of Noodles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Oodles of Noodles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oodles of Noodles

Bezoekers bekeken ook