Opening voorjaarsexpositie

Zondag 24 april was de opening en vernissage van de voorjaarsexpositie van de Stichting Kunst & Cultuur Leudal in het gemeentehuis van Leudal.
Monique Humblet toont schilderijen in acryl en Frien Derks exposeert beelden. Na een woord van welkom door burgemeester Arno Verhoeven aan het talrijk aanwezige publiek, gaf Jan C M Peeters een boeiende voordracht waarbij hij het werk van beide kunstenaars analyseerde en parallellen aangaf met beeldhouwers zoals Brancusi en Jean Arp en schilders zoals Degas en van Gogh. De expositie duurt nog tot en met zondag 8 mei in het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen Ze is te bezichtigen op de zondagen van 14.00 tot 17.00 uur en op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.