Oranje fonds geeft € 30.000, – aan Plattelandshoés

De Stichting Plattelandshoés in Panningen krijgt een bijdrage van € 30.000, – van het Oranje Fonds voor de inrichting van het toekomstige hospice/verblijfhuis.
Momenteel is een groep vrijwilligers en de aannemer volop bezig met de verbouw en renovatie van de voormalige basisschool Panningen-Noord. Conform de planning van de bouwcommissie, architect, hoofdaannemer en onderaannemers is de verbouw in de eerste helft van december gereed en kan men starten met de inrichting. In het hospice/verblijfhuis komen negen appartementen voor de gasten en hun familieleden/mantelzorgers, een grote ontmoetingsruimte, keuken, afscheidsruimte en enkele facilitaire ruimten. Tevens zal er in het voorjaar van 2017 rond het gebouw een belevingstuin worden aangelegd.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.