Ostore Obags & More

Ostore Obags & More is een Handtassenwinkel gelegen aan Hoogbrugstraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over Ostore Obags & More in Maastricht

De Verwondering is een conceptstore in Maastricht die al sinds 1996 bestaat. De winkel is gevestigd in het historische centrumdeel "Wyck" en biedt een uniek assortiment aan producten. De eigenaren, Dorothy en Pierre, staan graag klaar om advies te geven en het verhaal achter de producten te vertellen. Het assortiment bestaat uit merken zoals House of Ord, Souvenirs de Pomme, Orbitkey, en nog veel meer. De winkel heeft ook positieve vermeldingen gekregen in magazines zoals NS-magazine en Libelle. Daarnaast biedt De Verwondering ook interieurdesign en personal shopping aan. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de winkel in Wyck.

Wil je weten wat Ostore Obags & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ostore Obags & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ostore Obags & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ostore Obags & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ostore Obags & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ostore Obags & More

Bezoekers bekeken ook