Parkeerproblemen Daalakkerstraat Horn

Raadslid Mathieu Wagemans van de fractie Ronduit Open vraagt wederom bij het college van B&W van Leudal aandacht voor de parkeerproblemen op de Daalakkerstraat te Horn.
Er zijn volgens hem wederom pogingen om het openbaar karakter te onttrekken aan het aldaar gelegen parkeerterrein. Wagemans: “Nog in 2015 is door het college naar omwonenden bevestigd dat de parkeerplaats een openbaar karakter heeft en dat ook zal behouden. Ook in een procedure bij de Voorzieningenrechter in Roermond en bij de Raad van State zijn deze parkeerproblemen aan de orde geweest. Daarbij is het openbare karakter van het parkeerterrein aan de Daalakkerstraat steeds, ook door de gemeente Leudal, naar voren gebracht als een doorslaggevend argument om ingebrachte bezwaren tegen de bouw van het appartementencomplex af te wijzen.” Wagemans vraagt van het college een bevestiging dat door het college onverkort wordt vastgehouden aan het openbare karakter van het parkeerterrein aan de Daalakkerstraat en dat niet wordt meegewerkt aan het onttrekken van deze parkeerplaatsen aan de openbaarheid.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.