Patisserie Peter Lemmens

Patisserie Peter Lemmens is een Bakkerij gelegen aan Glacisweg 30H in Maastricht.

Meer informatie over Patisserie Peter Lemmens in Maastricht

Patisserie Peter Lemmens is op zoek naar een ambachtelijke banketbakker met passie voor het vak om hun team te versterken. Ze zijn voornamelijk op zoek naar iemand die kleinbrood en vlaaien kan bereiden. Daarnaast presenteert Patisserie Peter Lemmens trots hun seizoensvlaaien, namelijk de open appel- en open peer vlaaien. Deze vlaaien hebben een heerlijk bladerdeeg en zijn gevuld met frangipane en verse appel- of perenschijfjes. Ze zijn niet alleen lekker, maar zien er ook prachtig uit.

Wil je weten wat Patisserie Peter Lemmens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patisserie Peter Lemmens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patisserie Peter Lemmens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patisserie Peter Lemmens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Patisserie Peter Lemmens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patisserie Peter Lemmens

Bezoekers bekeken ook