Plaatsing zonnepanelen op De Bombardon.

Dinsdag 5 april is een begin gemaakt met de installatie van 152 zonnepanelen (totaal vermogen ruim 44.000 WP) op de daken van cultuurpodium / gemeenschapshuis De Bombardon in Heythuysen.
Deze investering is mogelijk geworden door een financiële bijdrage van de Provincie Limburg in de vorm van een projectsubsidie van bijna € 24.000. Verder een rentedragende geldlening van de gemeente Leudal van € 24.000 en medewerking van de Rabobank Peel, Maas en Leudal. Het restant wordt gefinancierd uit de eigen middelen van Stichting Cultuurpodium De Bombardon. De installatie wordt uitgevoerd door de combinatie ZonDirect Solar Solutions / CV Servicebureau Midden-Limburg Sjaak Kersten met medewerking van Leudal Energie. Vorig jaar werd de complete verlichting al vervangen door energie zuinige LED-lampen. Deze investeringen dragen bij aan een efficiëntere exploitatie van de Bombardon en zijn een positieve bijdrage aan het milieu. door vermindering van de CO2 uitstoot.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.