Preventieve huisbezoeken voor 75-plussers

Vraagt u zich wel eens af of u zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen als u ouder wordt? Of wilt u gewoon eens weten wat voor mogelijkheden er zijn? Dan is een huisbezoek misschien iets voor u.
Om ouderen in de gemeente Leudal te ondersteunen bij hoe je op je oude dag prettig kunt blijven wonen, biedt Synthese 75-plussers vrijblijvend een huisbezoek aan. Synthese is de welzijnsorganisatie die in de gemeente Leudal het welzijnswerk uitvoert. Na de ervaringen met de huisbezoeken vorig jaar in de kernen Haler, Neeritter, Ell, Ittervoort en Hunsel worden nu ook huisbezoeken aangeboden in de andere kernen van de gemeente Leudal. Vanaf mei zullen zelfstandig wonende ouderen in de leeftijd van 75 jaar en ouder gefaseerd per kern een uitnodiging ontvangen. Voor meer informatie over de huisbezoeken kan men contact opnemen met Lisa Beijers, opbouwwerker bij Synthese, via e-mailadres info@synthese.nl of 0475-745138.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.