Prijsuitreiking expositie Kunst & Cultuur Weekend

Op 3 september werd door burgemeester Arno Verhoeven in de tuinen van Kasteel Baexem de opening verricht van een tentoonstelling van werken van kunstenaars die in het AZC Baexem verblijven of verbleven.
Ook op zondag 4 september kon de tentoonstelling bezichtigd worden. De tentoonstelling werd door meer dan 250 geïnteresseerden bezocht. Door de kunstenaars werden drie kunstwerken beschikbaar gesteld, die verloot werden onder de bezoekers. Inmiddels heeft de uitloting plaatsgevonden en zijn de prijzen uitgereikt. De winnares van de eerste prijs is Lourense Das uit Baexem. Ze houdt erg van beeldende kunst en koos onmiddellijk voor het werk ‘Twee veren’ van Feras Dahhan. De tweede prijs gaat naar Wil Rooswinkel uit Baexem. Hij koos het schilderijtje van Shorshvan Ibrahim. De derde prijs, een keramisch Afrikaans masker, werd door de kunstenaar zelf uitgereikt aan Maria Casti uit Ell. Zij en haar echtgenoot waren weg van het masker.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.