Prima

Prima is een Tabakswinkel gelegen aan Baron van Hövellstraat 69 in Maastricht.

Meer informatie over Prima in Maastricht

De tekst gaat over PRIMA, een buurtwinkel genaamd Prima Heugemerveld. De winkel biedt verschillende diensten aan, zoals het verzorgen van stomerijgoed, het afhalen en retourneren van pakketjes via DHL, en het verkopen van loterij- en kansspelen. Daarnaast verkoopt de winkel ook cadeautjes, bloemen en wenskaarten. De winkel is opgericht door Ginny Dassen en op 1 oktober 2012 overgenomen door Henny Eerens. Henny Eerens en zijn gezin willen met PRIMA Heugemerveld een bijdrage leveren aan de buurt. Op de website van PRIMA zijn verschillende rubrieken te vinden waar meer informatie kan worden verkregen. Ook is er de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en nieuws.

Wil je weten wat Prima verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prima of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prima? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prima het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Prima reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prima

Bezoekers bekeken ook