Raad van Toezicht Daelzicht teleurgesteld in OR

De Raad van Toezicht van Daelzicht heeft goed geluisterd naar de Ondernemingsraad en, alles afwegende, geconcludeerd dat er voor hem geen enkele aanleiding is om de Ondernemingsraad te volgen in zijn standpunt om het vertrouwen in de Raad van Bestuur op te zeggen.
Vervolgens heeft de Raad van Toezicht aan de Raad van Bestuur en de Ondernemingsraad gevraagd om oplossingen aan te dragen. De Ondernemingsraad heeft echter besloten bij zijn standpunt te blijven. De Raad van Bestuur heeft toegezegd om in het belang van Daelzicht, haar cliënten en medewerkers, zijn verantwoordelijkheid te nemen om tot een oplossing te komen en het overleg met de Ondernemingsraad te hervatten. De Raad van Toezicht betreurt ten zeerste dat de Ondernemingsraad geen enkele bereidheid toont om het herstel van het overleg een kans te geven, terwijl de Raad van Toezicht ervan overtuigd is dat de problemen oplosbaar zijn mits beide partijen bereid zijn daarin hun verantwoordelijkheid te nemen.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.