Racket Bespannen Maastricht

Racket Bespannen Maastricht is een Tenniswinkel gelegen aan Hoograamstraat 126 in Maastricht.

Meer informatie over Racket Bespannen Maastricht in Maastricht

In deze tekst wordt beschreven dat de auteur, genaamd Wander, al sinds zijn 8e op de tennisbaan te vinden is en sinds zijn 15e begonnen is met het bespannen van tennisrackets. Hij heeft veel ervaring opgebouwd en biedt zijn diensten aan om ook anderen te helpen met het bespannen van hun rackets. Wander reageert snel via WhatsApp en werkt vaak in de buurt. Hij gebruikt alleen de beste materialen voor het bespannen en biedt verschillende soorten snaren aan, zoals de Synthetic Gut snaar van Babolat en de Spin 6 van Pacific. Daarnaast kan men ook een nieuw gripje om het racket laten rollen. Wander beheert verschillende locaties waar men terecht kan voor het bespannen van tennisrackets. Ten slotte worden de contactgegevens van Wander vermeld, evenals de mogelijkheid om het bedrijf te volgen via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Racket Bespannen Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Racket Bespannen Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Racket Bespannen Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Racket Bespannen Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Racket Bespannen Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Racket Bespannen Maastricht

Bezoekers bekeken ook