Restaurant Lezzet Grillroom

Restaurant Lezzet Grillroom is een Turks restaurant gelegen aan Mariastraat 9 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Lezzet Grillroom in Maastricht

Lezzet Grill is een restaurant in Maastricht dat bekend staat om zijn Turkse en Europese gerechten. Ze bieden een mix van overheerlijke gerechten aan, bereid met verse ingrediënten. Het restaurant is gevestigd op Mariastraat 9 in Maastricht en is geopend op woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur. Naast het restaurant hebben ze ook Lezzet Coffee, gelegen op hetzelfde adres, dat geopend is van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur. Daarnaast hebben ze nog twee vestigingen genaamd Lezzet ToGo, gelegen op de Akersteenweg 98 en Willem Vliegenstraat 5B, die dagelijks geopend zijn van 16:00 tot 23:00 uur, behalve op dinsdag.

Wil je weten wat Restaurant Lezzet Grillroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Lezzet Grillroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Lezzet Grillroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Lezzet Grillroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Lezzet Grillroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Lezzet Grillroom

Bezoekers bekeken ook