Restaurant "O"

Restaurant "O" is een Visrestaurant gelegen aan Rechtstraat 76 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant "O" in Maastricht

Restaurant "O" is gevestigd aan de Rechtstraat in het hippe stadsgedeelte Wyck en staat bekend om zijn vis- en zeevruchtengerechten. Het menu wordt samengesteld op basis van dagverse en seizoensgebonden producten en verandert maandelijks. Het restaurant hecht veel waarde aan liefde voor het product, eenvoud op het bord en constante kwaliteit. Het team is professioneel maar informeel en heeft oog voor de gasten. De wijnkaart is ruim opgezet met wijnen uit klassieke en minder bekende wijngebieden in Europa. Bij "O" waan je je aan de Côte d'Azur of aan de Atlantische kust, met heerlijke pure vis- en zeevruchtengerechten in combinatie met een goed glas wijn. Het restaurant laat je ontdekken dat Maastricht eigenlijk aan zee ligt.

Wil je weten wat Restaurant "O" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant "O" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant "O"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant "O" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant "O" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant “O”

Bezoekers bekeken ook