Restaurant Tout à Fait

Restaurant Tout à Fait is een Haute-cuisinerestaurant gelegen aan Sint Bernardusstraat 18 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Tout à Fait in Maastricht

Tout à Fait is een restaurant gevestigd in het historische centrum van Maastricht. Bij binnenkomst worden gasten ontvangen in de aperitiefruimte met een champagnedrankje of crémant de Bourgogne. Het restaurant heeft twee sfeervolle niveaus, waarvan één uitzicht biedt op de open keuken. Chef-kok Bart Ausems verrast zijn gasten met seizoensgebonden gerechten die een combinatie zijn van traditie en originaliteit. Dankzij zijn toewijding en continue zoektocht naar nieuwe gerechten heeft het restaurant sinds 2002 een Michelin-ster. Het restaurant biedt ook een muzikale lunchspecial, ondersteunt het goede doel Save the Children, en heeft cadeaubonnen beschikbaar. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met zondag. Het restaurant is gesloten van 25 december tot en met 3 januari vanwege de kerstvakantie.

Wil je weten wat Restaurant Tout à Fait verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Tout à Fait of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Tout à Fait? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Tout à Fait het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Tout à Fait reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Tout à Fait

Bezoekers bekeken ook