RetailTrust

RetailTrust is een Automatiseringsbedrijf gelegen aan Posthoornstraat 69 in Maastricht.

Meer informatie over RetailTrust in Maastricht

Voor MKB-retailers biedt RETAIL CLOUD een kostenefficiënte oplossing voor artikelbeheer. Deze cloudoplossing integreert zowel fysieke als online verkooppunten, waardoor out of stock-situaties voorkomen kunnen worden en de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste locatie beschikbaar zijn. RETAIL CLOUD heeft verschillende modules, zoals koppeling met REMIRA Payment, rapportage, management van kortings- en klantenacties, en boekingen en artikelbeheer. Het systeem is hardware-onafhankelijk en kan gekoppeld worden aan verschillende printers, terminals en POS-systemen. Het is ook gebruikersvriendelijk en eenvoudig te implementeren, en biedt real-time informatie. Daarnaast zijn er geen grote investeringen nodig en hanteert RETAIL CLOUD vriendelijke tarieven. MKB-retailers kunnen een gratis productdemo aanvragen.

Wil je weten wat RetailTrust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RetailTrust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RetailTrust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RetailTrust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar RetailTrust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RetailTrust

Bezoekers bekeken ook