Rob Pierik Meubelmakerij

Rob Pierik Meubelmakerij is een Meubelmakerij gelegen aan Ankerkade 139 in Maastricht.

Meer informatie over Rob Pierik Meubelmakerij in Maastricht

Rob Pierik Meubelmakerij is een meubelmerk dat zich richt op het maken van meubels van massief hout en fineer. Ze luisteren naar de wensen van de klant en passen het ontwerp aan om aan deze wensen te voldoen. Ze vinden duurzaamheid belangrijk en maken meubels die meegroeien met de behoeften van de klant. De meubels worden op maat gemaakt en het ontwerp wordt in 3D sfeerimpressie uitgetekend. Daarnaast bieden ze ook upcycling van oude meubels en materialen aan. De showroom is elke donderdag geopend zonder afspraak en op andere dagen kan er een afspraak worden gemaakt. De contactgegevens staan op de homepagina van hun website.

Wil je weten wat Rob Pierik Meubelmakerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rob Pierik Meubelmakerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rob Pierik Meubelmakerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rob Pierik Meubelmakerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Rob Pierik Meubelmakerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rob Pierik Meubelmakerij

Bezoekers bekeken ook