RV Bouw- en Sloopmaterialen

RV Bouw- en Sloopmaterialen is een Grondverzet gelegen aan Rekoutweg 8 in Maastricht.

Meer informatie over RV Bouw- en Sloopmaterialen in Maastricht

RV Bouw- en sloopmaterialen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam strippen en slopen van woningen en gebouwen. Ze zorgen ervoor dat alleen het betonnen casco van het gebouw overblijft en recyclen zoveel mogelijk materialen. Het bedrijf sorteert en verkoopt tweedehands bouwmaterialen, zoals dakpannen, keukens, vloeren, deuren en kozijnen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij RV Bouw- en sloopmaterialen terecht voor sloopwerkzaamheden en het verwijderen van materialen. Ze werken klantgericht en zorgen ervoor dat alleen de gewenste zaken worden verwijderd. Alle producten worden gerecycled om het milieu minder te belasten. Voor contact met RV Bouw- en sloopmaterialen kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 043 4084524 of 06 54254384, gemaild worden naar info@rvbouwensloop.nl of het contactformulier worden ingevuld.

Wil je weten wat RV Bouw- en Sloopmaterialen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RV Bouw- en Sloopmaterialen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RV Bouw- en Sloopmaterialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RV Bouw- en Sloopmaterialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar RV Bouw- en Sloopmaterialen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RV Bouw- en Sloopmaterialen

Bezoekers bekeken ook