Samen Verder vraagt ook aandacht kunstwerken

Raadslid Pieke Houben van de fractie Samen Verder vraagt zich af hoe het mogelijk is dat de reparatie van de zuil met de namen van de voormalige kernen van de gemeente Haelen bij het voormalige gemeentehuis en het fontein in Haelen, bij de gemeente Leudal op de plank zijn blijven liggen.
Pieke Houben: “Als Samen Verder gaan we ons er ten volle voor inzetten dat deze twee smetten op het aangezicht van Haelen zo spoedig mogelijk worden aangepakt. Onze raadsvragen zijn reeds ingediend waarbij we een toezegging van het college vragen dit binnen 6 maanden op te lossen. Tiny Reijnders van de CDA-fractie heeft een maand ook al geleden aangegeven dat kunstwerken in de gemeente Leudal die in het verleden geplaatst zijn in de openbare ruimte dringend vragen om onderhoud. Zij verzocht het college van B & W dan ook bij deze kunstwerken onderhoud te plegen en om, daar waar anderen eigenaar zijn, actie te ondernemen. Ze noemde onder andere de zuil en fontein in Haelen.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.