Samenwerking Laurentius en huisartsen

Patiënten die zich bij de huisarts melden met klachten die kunnen wijzen op een trombosebeen of longembolie (bloedprop in respectievelijk het been of de longen) hoeven niet meer onnodig lang te wachten op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.
De huisartsen en het Laurentius Ziekenhuis in Roermond hebben samen goede afspraken gemaakt Het komt er op neer dat patiënten met vermoedelijk een trombosebeen of longembolie bij de huisarts al uit voorzorg bloedverdunners krijgen toegediend. De eerstvolgende ochtend kunnen zij in het ziekenhuis terecht voor aanvullend onderzoek. Hierdoor verloopt het onderzoek efficiënter en worden lange wachttijden vermeden.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.