Sappi Maastricht B.V.

Sappi Maastricht B.V. is een Papierfabriek gelegen aan Commandeurslaan 50 in Maastricht.

Meer informatie over Sappi Maastricht B.V. in Maastricht

De Maastricht Mill is een papierproducent die zich richt op duurzaamheid en respect voor natuur en milieu. Ze werken met gecertificeerde hernieuwbare grondstoffen en produceren papier dat volledig recyclebaar is. De mill beschikt over een van de grootste machines ter wereld voor meervoudig gestreken karton en produceert zowel Grafisch karton als Verpakkingskarton. Het grafisch karton onderscheidt zich door zijn oppervlak en bedrukbaarheid, terwijl het verpakkingskarton zich onderscheidt door een hoge bulk en witheid. De mill produceert papier in diverse gramgewichten en kan zowel rollen als vellen leveren. De productiecapaciteit is 260.000 ton per jaar en het papier voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De mill levert snel en efficiënt in heel West-Europa. Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan de groei en ontwikkeling van de medewerkers en is het een leuke plek om te werken. De mill zet zich ook in voor duurzaamheid en het minimaliseren van de belasting van het milieu. Ze leveren restwarmte aan gebouwencomplexen in Maastricht en hebben een eigen afvalwaterzuivering.

Wil je weten wat Sappi Maastricht B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sappi Maastricht B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sappi Maastricht B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sappi Maastricht B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sappi Maastricht B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sappi Maastricht B.V.

Bezoekers bekeken ook