Sashimi

Sashimi is een Sushirestaurant gelegen aan Helmstraat 8A in Maastricht.

Meer informatie over Sashimi in Maastricht

Restaurant Sashimi is een Japans restaurant in Maastricht dat bekend staat om zijn heerlijke sushi en andere oosterse gerechten. Het restaurant is gelegen aan de rand van het Vrijthof en biedt een mix van Japanse en Westerse sferen. Het menu bestaat uit verschillende soorten sushi, warme gerechten, koude gerechten en salades. Naast rauwe vis worden er ook gerechten met vlees en vegetarische gerechten geserveerd. Het concept van het restaurant is dat gasten gedurende twee en een half uur onbeperkt gerechten kunnen bestellen. Er is een maximum aantal gerechten dat per keer besteld kan worden. Het restaurant hanteert scherpe prijzen, zowel voor lunch als diner. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:30 tot 22:00, behalve op dinsdag wanneer het restaurant gesloten is. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt en er is ook de mogelijkheid om gerechten af te halen of te laten bezorgen via Uber Eats of Thuisbezorgd.nl. Het restaurant is gevestigd aan Helmstraat 8A in Maastricht.

Wil je weten wat Sashimi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sashimi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sashimi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sashimi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sashimi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sashimi

Bezoekers bekeken ook