Silverback Sports Maastricht

Silverback Sports Maastricht is een Sportclub gelegen aan Maastrichterweg 7 in Maastricht.

Meer informatie over Silverback Sports Maastricht in Maastricht

Silverback Sports Maastricht (Amby) is een sportschool waar je zowel binnen als buiten kunt trainen. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals vrij sporten in de sportschool, groepslessen, personal training, seniorentraining, HIIT-training, calisthenics, conditietraining, krachttraining en parcours- en obstacle run trainingen. Er is voor iedereen en elk weertype een passend aanbod. Daarnaast hebben ze ook een eigen parkeergelegenheid en zijn ze goed bereikbaar. Het team van Silverback Sports Maastricht gaat voor een persoonlijke aanpak en focust op uitdaging, plezier en variatie in trainingen. Je kunt een gratis proefweek aanvragen om kennis te maken met hun concept.

Wil je weten wat Silverback Sports Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silverback Sports Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silverback Sports Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silverback Sports Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Silverback Sports Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silverback Sports Maastricht

Bezoekers bekeken ook