SimplyKaren VA+

SimplyKaren VA+ is een Marketingconsultant gelegen aan Cassédonk 20 in Maastricht.

Meer informatie over SimplyKaren VA+ in Maastricht

Karen Bergmans is een Virtual Professional (VP), Virtual Assistant (VA) en Personal Assistant (PA) gevestigd in Maastricht, maar beschikbaar wereldwijd. Ze biedt ondersteuning aan ondernemers die te veel taken hebben om zelf af te handelen. Karen kan helpen met verschillende regeltaken, zoals het beheren van de administratie, boekhouding, strategisch advies en het organiseren van evenementen. Ze kan ook assisteren bij communicatie met klanten, zoals het beheren van social media, het maken van nieuwsbrieven en het vertalen van teksten. Karen werkt voornamelijk virtueel en haar tarief kan per uur, per klus of per maand worden bepaald. Ze werkt voornamelijk voor zzp'ers en MKB-bedrijven, maar staat open voor grotere bedrijven die extra hulp nodig hebben bij het organiseren van evenementen.

Wil je weten wat SimplyKaren VA+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SimplyKaren VA+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SimplyKaren VA+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SimplyKaren VA+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SimplyKaren VA+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SimplyKaren VA+

Bezoekers bekeken ook