Sjieke Boel

Sjieke Boel is een Kinderwinkel gelegen aan Burgemeester Cortenstraat 4A03 in Maastricht.

Meer informatie over Sjieke Boel in Maastricht

Sjieke Boel is een offline kinderwinkel gelegen in Heer, net buiten het centrum van Maastricht. De winkel biedt kleding, speelgoed, lifestyle en cadeaus voor baby's en kinderen aan. Parkeren is gratis en voor de deur. Combineer een bezoek aan Sjieke Boel met een rondje Heer/Scharn om nog meer leuke dingen te ontdekken. In de winkel vind je een mix van merken voor iedere gelegenheid en portemonnee. Het volledige adres is Burgemeester Cortenstraat 4A03, 6226 GV Maastricht, en het contactnummer is +316-81970707. Je kunt ook contact opnemen via Suzanne@sjiekeboel.nl.

Wil je weten wat Sjieke Boel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjieke Boel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjieke Boel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjieke Boel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sjieke Boel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjieke Boel

Bezoekers bekeken ook