SkinLab.Maastricht

SkinLab.Maastricht is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Tongerseweg 114 in Maastricht.

Meer informatie over SkinLab.Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over ZO® Skin Health, een concept dat staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze. Ze bieden producten aan die huidproblemen bestrijden vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. SkinLab Maastricht is een exclusieve huidkliniek die meer dan 12.500 behandelingen per jaar uitvoert, waaronder tatoeageverwijdering, laserontharing en huidverbeterende behandelingen met laser. Laserontharing wordt beschreven als de permanente oplossing voor een gladde en haarvrije huid op bijna elk lichaamsdeel. Ook wordt er gesproken over het verwijderen van tatoeages met behulp van state-of-the-art laser technologie. SkinLab Maastricht biedt expertise en technologie op het gebied van huidproblemen en huidverbetering. Daarnaast wordt er vermeld dat Jane Iredale make-up wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en specialisten in huidverzorging. Het Skin Health-concept van ZO® Skin Health wordt nogmaals genoemd. SkinLab Maastricht biedt ook gratis intakegesprekken aan en maakt gebruik van een 3D huidscan om kennis te maken met de huid. Ten slotte worden er contactgegevens en openingstijden gegeven.

Wil je weten wat SkinLab.Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SkinLab.Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SkinLab.Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SkinLab.Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SkinLab.Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SkinLab.Maastricht

Bezoekers bekeken ook