Spannende Plafonds

Spannende Plafonds is een Bouwbedrijf gelegen aan Marsanahof 50 in Maastricht.

Meer informatie over Spannende Plafonds in Maastricht

Spannende Plafonds biedt spanplafonds aan als oplossing voor een nieuw, strak afgewerkt plafond zonder veel rommel en overlast. Deze plafonds kunnen in diverse uitvoeringen worden gekozen en hebben een natuurlijke uitstraling. Ze kunnen in bijna elke ruimte gemonteerd worden, zoals de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kantoor, veranda en hal. Sinds 1993 is Spannende Plafonds gespecialiseerd in traditionele en naadloze spanplafonds met meer dan 100 kleuren en dessins, inclusief hoogglans plafonds. Ze bieden ook akoestische verbeteringen aan. Het bedrijf wordt positief beoordeeld door klanten en is gevestigd op het adres Marsanahof 50, 6215 TS Maastricht. Ze zijn ook bereikbaar via telefoonnummer +31 6 41001684 en website www.spannendeplafonds.nl.

Wil je weten wat Spannende Plafonds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spannende Plafonds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spannende Plafonds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spannende Plafonds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Spannende Plafonds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spannende Plafonds

Bezoekers bekeken ook