‘Sparen voor je School’ actie een groot succes

Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij Jumbo Roel Heerschap in Heel konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen.
In totaal werd er een budget van € 6500 verdeeld onder de deelnemende basisscholen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de scholen een bedrag dat zij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Jumbo Roel Heerschap in Heel heeft onlangs de cheques uitgedeeld met het gewonnen bedrag van de ‘Sparen voor je School’ actie. Hier volgt de uitslag: 1. Basisschool de Sleye Heel € 2526.03; 2. Basisschool Sint Martinus Beegden € 1347.93; 3. ZMLK De Maaskei Heel € 1243.79; 4. Basisschool St. Medardus Wessem € 575.22; 5. Basisschool de Koningsspil Thorn € 416.17; 6. Basisschool De Schakel Ittervoort € 233.58; 7. Basisschool St.Lambertus Neeritter € 157.29.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.