Spice of India

Spice of India is een Indiaas restaurant gelegen aan Achter Het Vleeshuis 27 in Maastricht.

Meer informatie over Spice of India in Maastricht

Dit tekstfragment gaat over voedselallergieën en hoe het restaurant omgaat met allergenen in hun producten. Ze geven aan dat verschillende soorten allergenen aanwezig kunnen zijn in hun producten en dat klanten vragen kunnen stellen over de samenstelling van een product aan een medewerker. Het restaurant is 100% halal en heeft een Indiase chef. Ze bieden afhalen en bestellen aan en zijn ook beschikbaar voor catering en groepsboekingen voor evenementen en feesten. Ze accepteren verschillende betalingsmethoden en zijn open van maandag tot en met zondag, waarbij de keuken om 22:00 uur sluit. Bezorging is op aanvraag mogelijk. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon en worden aangemoedigd om het restaurant te volgen op sociale media. Het adres van het restaurant is Achter het vleeshuis 27, 6211 GR Maastricht.

Wil je weten wat Spice of India verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spice of India of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spice of India? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spice of India het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Spice of India reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spice of India

Bezoekers bekeken ook