Sporthal Belfort

Sporthal Belfort is een Sportcomplex gelegen aan Beeldsnijdersdreef 21 in Maastricht.

Meer informatie over Sporthal Belfort in Maastricht

De tekst beschrijft de faciliteiten en gebruiksinformatie van Sporthal Belfort. De accommodatie biedt volleybalinstallaties (3), zowel wedstrijd- (1) als oefenkorfballen (2), badmintoninstallaties (7), en niet-wedstrijdgebruik geschikte basketbalborden (4) met 2 verrijdbare baskets die alleen na overleg gebruikt mogen worden. Verder zijn er 7 turnbanken van 360 cm, 2 springkasten, 20 turnmatten, 2 springplanken, 2 landingsmatten en 2 zaaldoelen beschikbaar. Meer informatie over algemene voorwaarden, huis- en gedragsregels en bijzondere dagen is te vinden via een link.

Wil je weten wat Sporthal Belfort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Belfort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Belfort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Belfort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sporthal Belfort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Belfort

Bezoekers bekeken ook