Sports council MUSST

Sports council MUSST is een Universiteitsafdeling gelegen aan P. Debyeplein 15 in Maastricht.

Meer informatie over Sports council MUSST in Maastricht

Samenvatting: De tekst gaat over Student Sports Maastricht, waarbij wordt opgeroepen om lid te worden van de verschillende sportverenigingen. Daarnaast wordt er aandacht gevraagd voor een campagne tegen eenzaamheid onder studenten. Ook wordt er vermeld dat de MUSST-board van 2022-2023 zich richt op sociale veiligheid en workshops heeft georganiseerd voor de besturen van studentensportverenigingen en UM SPORTS-medewerkers. Tot slot wordt er een quote gegeven van een lid dat zich door lid te worden van een studentensportvereniging zich thuis voelde in Maastricht.

Wil je weten wat Sports council MUSST verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports council MUSST of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports council MUSST? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports council MUSST het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sports council MUSST reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports council MUSST

Bezoekers bekeken ook