Stayokay Hostel Maastricht

Stayokay Hostel Maastricht is een Herberg gelegen aan Maasboulevard 101 in Maastricht.

Meer informatie over Stayokay Hostel Maastricht in Maastricht

Stayokay Maastricht is een hostel gelegen aan de Maas en op loopafstand van de stad. Het hostel biedt faciliteiten zoals ontbijt en diner, en heeft ook mogelijkheden voor scholen, groepen, vergaderingen en feesten. Er zijn positieve reviews ontvangen over het eten, de housekeeping, de badkamer, het personeel, het ontbijt, de kamer en de prijs/kwaliteit verhouding. Het hostel is bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn parkeermogelijkheden in de buurt. In de omgeving zijn verschillende hotspots te ontdekken, zoals kastelen en boekhandel Dominicanen. Bij aankomst ligt er een lakenpakket klaar en handdoeken kunnen gehuurd worden bij de receptie.

Wil je weten wat Stayokay Hostel Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stayokay Hostel Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stayokay Hostel Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stayokay Hostel Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Stayokay Hostel Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stayokay Hostel Maastricht

Bezoekers bekeken ook