SteelTrace B.V.

SteelTrace B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Sphinx cour 9a in Maastricht.

Meer informatie over SteelTrace B.V. in Maastricht

SteelTrace is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de traceerbaarheid en kwaliteitsbeheer van stalen producten. Dit proces is momenteel handmatig, tijdrovend en ondoorzichtig, wat leidt tot menselijke fouten en ongeautoriseerde gegevensmanipulatie. SteelTrace biedt een oplossing voor deze problemen door gebruik te maken van blockchain-technologie. Hierdoor wordt de traceerbaarheid betrouwbaar, eenvoudig en transparant. Voor operators en EPC's biedt SteelTrace real-time toegang tot kwaliteitsgerelateerde gegevens van hun activa, volledig traceerbaar en beveiligd in een digitale omgeving. Voor fabrikanten biedt SteelTrace de mogelijkheid om materiaalcertificaten te beschermen en klanten real-time informatie te bieden in een gestructureerd formaat. SteelTrace wordt vertrouwd door verschillende partijen, zoals M.E.G.A. Het bedrijf biedt ook blogposts aan, zoals '5 manieren om te ontdekken of een MTC (Materiaal Test Certificaat) nep is', en beschrijft hoe MEGA hun materialen certificeert met behulp van blockchain. Daarnaast bespreekt het artikel de levensduurverlenging van activa in de olie- en gasindustrie.

Wil je weten wat SteelTrace B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SteelTrace B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SteelTrace B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SteelTrace B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar SteelTrace B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SteelTrace B.V.

Bezoekers bekeken ook